Les persones emprenedores de Begues ja poden optar a les beques de l'AMB

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 09:00

Fins al 18 de setembre es poden sol·licitar uns ajuts destinats al desenvolupament d'iniciatives i reptes d'innovació que desenvolupin projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.

Les persones emprenedores de Begues ja poden sol·licitar (fins al 18 de setembre) les beques per a projectes d'emprenedoria social i tecnològica convocades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'objectiu dels ajuts és el d'impulsar aquells projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.

En aquest sentit, les beques s'atorgaran a projectes relacionats amb les pràctiques d'innovació social, amb les solucions intel·ligents en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i la qualitat de vida o les tendències tecnològiques emergents en economia circular, i que a més fomentin la inclusió social amb la creació de llocs de treball.

L'import total de la convocatòria de l'AMB, que arriba a la seva segona edició, serà de 100.000 euros a repartir entre els deu projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun d'ells. Per a més informació o per a la gestió de les beques, consulteu la plana web de l'AMB.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 09:42