L’escola Sant Cristòfor torna a participar en el Projecte Internacional Comènius

Divendres, 26 d'octubre de 2012 a les 00:00
Es tracta d’un projecte europeu adreçat als professionals de l’ensenyament per tal que facin un intercanvi d’experiències pedagògiques que pugui tenir efectes enriquidors en l’educació de l’alumnat. Aquesta setmana l’escola Sant Cristòfor ha acollit 17 mestres de diversos països europeus que durant uns dies han pogut viure i conviure a Begues. L’equip de coordinadors del projecte, amb mestres d’Islàndia, Finlàndia, Regne Unit, Itàlia i Portugal han passat unes jornades a Begues per coordinar les tasques que cal endegar durant els dos cursos de durada del projecte i, alhora, se’ls ha mostrat l’escola i el municipi.

Dimecres a la tarda, l’equip va ser rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa Mercè Esteve i pel regidor d’Educació, Jordi Oriola. Després, es va celebrar un berenar de benvinguda a Cal Pere Vell en col·laboració amb l’AMPA de l’escola.

style=\"line-height: 115 mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: \'Times New Roman\'; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-bidi-language: AR-SA\">Dijous 25, es van fer visites a l’escola  Sant Cristòfor, a l’Institut i a la Llar d’infants i per la tarda, un grup d’alumnes els va fer una entrevista col·lectiva en anglès. Aquest entrevista properament estarà disponible al portal de Ràdio Begues.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 10:12