L'Espai Nou Virtual de la gent gran de Begues, no atura la seva activitat

Divendres, 21 d'agost de 2020 a les 09:00

Durant tot el mes d'agost, la gent gran de Begues ha pogut continuar gaudint de les activitats de l'Espai Nou Virtual, una finestra a internet on poder mantenir el contacte i en forma a través de set dossiers de tasques diverses.

Al llarg de tot l'agost, la gent gran de Begues ha pogut mantenir-se activa gràcies a les activitats proposades des de l'Espai Nou Virtual, agrupades en set dossiers temàtics que s'han pogut descarregar (passatemps, esport, bricolatge creatiu, cultura, salut, noves tecnologies i memòria). En aquests dossiers es recomanen activitats específiques tan diverses com rutes a peu, ball, mots encreuats, visites culturals o lectures, entre altres. 

L'Espai Nou Virtual va començar amb Donem-li la volta al virus, una font de recursos per a la gent gran per mantenir l'activitat i el contacte durant el confinament i que es podien trobar través de la plana web del Centre Cívic El Roure. En veure que la situació provocada per la covid-19 s'allargava, es va apostar per donar continuïtat a les propostes amb l'Espai Nou Virtual.

Sobre les activitats, es va realitzar una enquesta per conèixer les preferències de les persones usuàries de l'Espai Nou per tal d'elaborar-les en funció de les seves expectatives. Així, en general, es preferien les activitats físiques i de memòria, però també es va detectar les ganes de compartir les seves vivències durant els mesos de confinament.

Les activitats s'envien a les persones usuàries tres cops per setmana per correu electrònic i per whatsapp. I, a la vegada, es poden consultar directament a l'Espai Nou Virtual. Per això s'ha contactat amb tothom qui té el carnet de l'Espai Nou i ampliar així les persones usuàries de la zona virtual, ja que hi ha gent gran a qui li és difícil accedir-hi.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 20:04