L'Espai Nou Virtual enceta l'any amb 3 tallers per a la gent gran

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 09:00

Les inscripcions als tallers de música en moviment, d'audicions musicals i a les tertúlies artístiques són obertes. El servei municipal, a més, proposa activitats setmanals relacionades amb la cultura i la salut.

La gent gran de Begues continua ben activa gràcies a les propostes de l'Espai Nou Virtual. I és que el servei municipal per al benestar de les persones grans del municipi segueix oferint activitats des de la distància.

Així, i mentre no es pugui reprendre les activitats presencials aturades a causa de la incidència de la covid-19, l'Espai Nou Virtual proposa aquest inici del 2021 tres tallers en línia.

  • Taller música en moviment, els divendres de 10.30 a 11.30 h.
    A través de la música es treballen diferents aspectes com l'equilibri o la coordinació, que ajudaran a evitar caigudes.
  • Taller d'audicions musicals guiades i comentades, els divendres de 10.30 a 11:30 h.
  • Tertúlies artístiques, els dimarts de 17.30 a 19 h.
    Dirigides a persones que tinguin interès a conèixer, parlar i comentar obres pictòriques, arquitectòniques i escultòriques.

Les inscripcions estan obertes. Cal enviar un correu electrònic a espaigentgran@begues.cat o trucar al 936 392 082 (extensió 252).

Actualment s'està treballant per incorporar algun taller més, com ara els de memòria o informàtica, dels quals ja es van fer monogràfics al darrer trimestre del 2020.

A banda d'aquests tres tallers, les persones usuàries de l'Espai Nou Virtual disposen de les activitats setmanals que es pengen al bloc, però que també s'envien per correu electrònic i whatsapp.

I la Comissió de la Gent Gran segueix reunint-se mensualment de forma virtual per parlar de noves propostes i idees per al col·lectiu de la gent gran de Begues.

Darrera actualització: 20.01.2021 | 17:05