L'Institut de Begues acollirà l'oferta formativa per a adults de Begues

Les aules del centre d'ensenyament secundari seran l'espai on es desenvoluparan les classes generalistes. Avui hi ha al Petit Casal una reunió informativa sobre les classes de català (a les 18h) que es faran en aquest mateix equipament.

L'Institut de Begues acollirà l'oferta formativa per a les persones adultes del municipi que començarà el mes vinent. Per altra banda, avui hi haurà una reunió informativa sobre les classes de català per a adults que es desenvoluparan al Petit Casal. La reunió informativa serà a la primera planta del Petit Casal a partir de les sis de la tarda.

Les classes de català per a adults aniran a càrrec del professor Jordi Comasòlives i s'impartiran els nivells intermedi i de suficiència, ideals per aquelles persones que volen escriure el català adequadament. Per a més informació, cal enviar un correu a begues@begues.cat o trucar al 936 390 538.

Pel que fa a les classes generalistes, el 4 d'octubre hi haurà una jornada de portes obertes, de dos quarts de deu del matí a dues de la tarda, perquè tothom qui hi estigui interessat pugui comprovar les matèries que s'hi impartiran, consistents en exercicis de càlcul i comprensió lectora, les tradicions populars i els jocs d'enginy, entre altres.

La professora serà Sara Viñado i, per a més informació, cal enviar un correu a savifo@yahoo.es o trucar al 627 236 451.

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 17.09.2018 | 11:25

Imatges

cursos català adults classes adults