L'obra teatral 'Ovelles', dissabte a la nit al Teatre El Goula

Dimecres, 23 d'octubre de 2019 a les 09:00

La peça està interpretada per Biel Duran, Gemma Martínez i Albert Triola. Les entrades anticipades per a l'obra (que començarà a les 21.30 h) ja estan disponibles en línia.

El Teatre El Goula acull dissabte l'obra Ovelles, un text de Carmen Marfà i Yago Alonso interpretada per Biel Duran, Albert Triola i Gemma Martínez. El preu de les entrades és de 13,10 euros a taquilla i de 12,10 euros anticipada. Els tiquets es poden adquirir en línia en al web del Goula. L'obra començarà a les 21.30 h.

Ovelles explica la història de tres germans (el Víctor, l'Alba i l'Arnau), urbanites barcelonins, que reben com a herència un ramat de prop de mig miler d'ovelles propietat d'un oncle recentment traspassat. Els tres germans queden a casa d'un d'ells per discutir què fer amb els animals.

Posar-se d'acord, però, no serà fàcil. Aviat s'adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, tots tres s'enfronten a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 10:17