Més recursos per a les persones de Begues que busquen feina

Dimarts, 24 de setembre de 2019 a les 09:00

Cada 15 dies, un tècnic del Consell Comarcal del Baix Llobregat serà al Centre Cívic El Roure per atendre aquelles persones que vulguin participar en el programa Ubicat d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Cal inscripció al correu sol@begues.cat.

L'Ajuntament de Begues potencia els recursos que ofereix a la població que busca feina amb el programa Ubicat del Servei Català d'Ocupació (SOC) i que gestiona el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Així, un tècnic del Consell Comarcal serà cada 15 dies al Centre Cívic El Roure per atendre aquelles persones que participin en el programa.

Les persones interessades a participar en l'Ubicat han d'enviar les seves dades personals (nom, cognoms i DNI) a l'adreça electrònica sol@begues.cat.

L'objectiu del programa és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d'orientació, d'acompanyament a la inserció i de suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Aquestes actuacions ocupacionals consisteixen en actuacions d'orientació sociolaboral, actuacions de coneixement de l'entorn productiu, d'apropament a les empreses i de prospecció laboral, i recursos per a la capacitació del personal tècnic. 

Darrera actualització: 23.09.2019 | 16:46