Millora de l’ombra del pati de l’Escola Sant Cristòfor

Comencen els treballs d’instal•lació d’una estructura que permetrà incorporar una nova zona d’ombra al pati de l’Escola Sant Cristòfor. Per aquest motiu, durant el cap de setmana el pati de l’escola romandrà tancat.

Amb la instal·lació d’aquesta estructura, de18 metres d’amplada per 6 d’alçada, es compleix una demanda de fa molts anys de la comunitat educativa de l’escola i l’AMPA del Sant Cristòfor.

>L’estructura s’instal·larà entre l’equipament de les calderes de biomassa i el sorral, una ubicació consensuada amb el personal docent, el de monitoratge i els responsables tècnics municipals.

>Aquest projecte està finançat per l’ajuntament, amb la col·laboració de l’AMPA del Sant Cristòfor, que ha permès poder dur a terme la instal·lació.

Divendres, 6 de juny de 2014 a les 00:00
Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:58