Missatge institucional de felicitació de les Festes de Nadal

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues, a través de l'alcaldessa Mercè Esteve, fa una crida al seny i a la responsabilitat durant el Nadal perquè l'any vinent no hi hagi un augment de casos de covid-19 al municipi.

En el missatge institucional de felicitació de Nadal, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha fet una crida "al seny i al sentit de la responsabilitat" de la població per complir les mesures decretades contra la covid-19, "perquè aquest Nadal tan atípic pugui donar pas a un nou any que ha de suposar el final d'aquest malson".

En aquest sentit, Esteve emplaça la ciutadania a celebrar un Nadal amb "menys celebracions de les que voldríem" i "amb menys familiars i amics dels que ens agradaria", però sense renunciar a les nostres tradicions com l'escudella o els canalons, el raïm i el cava, el caga tió i la Nit de Reis, la qual "es viurà de manera ben especial enguany gràcies al gran esforç que estan fent els Joves per Nadal conjuntament amb els serveis tècnics municipals i la Policia Local".

L'alcaldessa de Begues s'ha mostrat "convençuda que aquests dies sabrem treure-li el suc a cada moment i gaudir de cada petita vivència" perquè "si alguna cosa hem après aquest any és que en els petits detalls hi ha sovint l'essència de la vida. I, malauradament, aquest any n'hem perdut massa, de vides".

Esteve ha enviat un record a aquelles famílies beguetanes que han perdut un ésser estimat per culpa de la pandèmia, i també ha agraït la tasca del personal sanitari, d'emergències i de serveis essencials, "que s'han deixat la pell per nosaltres enguany, i que aquestes Festes seguiran treballant per mantenir el virus a ratlla".

L'alcaldessa ha finalitzat el missatge tornant a apel·lar a la responsabilitat de tothom perquè l'any vinent "no haguem de lamentar un mes de gener de contagis disparats, confinaments o pèrdues irreparables".

Darrera actualització: 23.12.2020 | 10:33

Vídeo - Àudio