Modificacions de les mesures contra la covid-19 a Begues

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 09:00

Com a principals novetats, destaca el confinament comarcal tots els dies de la setmana i l'ampliació dues hores en l'horari d'obertura dels locals d'hostaleria, entre altres. Tot i això, cal no abaixar la guàrdia i seguir mantenint escrupolosament les mesures personals de seguretat perquè l'índex de risc continua sent molt alt a Begues i la taxa de contagi és superior a 1.

A partir d'avui dilluns, 8 de febrer, entren en vigor les modificacions de les mesures per a la contenció de la covid-19, les quals s'aplicaran en els pròxims 14 dies i que signifiquen una lleu flexibilització de les restriccions en mobilitat i activitats esportives i comercials.

Mobilitat

  • Lliure circulació pel Baix Llobregat durant tota la setmana. Només es pot sortir de la comarca per motius justificats com anar a la feina o a l'escola, entre altres.
  • Continua la prohibició de sortir o entrar de Catalunya sense causa justificada.
  • Segueix vigent el toc de queda nocturn, cada dia de la setmana entre les 22.00 i les 06.00 h.

Hostaleria

  • Els horaris d'obertura s'amplien de 7.30 a 10.30 per als esmorzars i de 13 a 16.30 h per als dinars. La resta de l'horari es pot dedicar al menjar per emportar.
  • Els interiors estan oberts amb el 30% de l'aforament, amb bona ventilació natural o forçada, amb una distància mínima entre taules de 2 metres i limitades a 4 persones per taula (excepte que es tracti de grups bombolla), igual que les terrasses.

Comerç
Els caps de setmana han de continuar tancats excepte els dedicats a la venda de productes i serveis essencials i llibreries.

Activitats culturals
La Biblioteca La Ginesta continua oberta en el seu horari habitual.

Esport
Obertes les instal·lacions i els equipaments esportius a l'aire lliure, amb un aforament màxim del 50%, control d'accés i un màxim de 6 persones. A l'interior, l'aforament màxim ha de ser del 30% i s'ha d'usar mascareta en activitats de grup.

Activitats recreatives i extraescolars

  • Oberts els parcs infantils fins a les 20 h amb un aforament del 50%.
  • Es permeten les activitats extraescolars que es realitzin en centres educatius amb grups estables de convivència de les activitats lectives.

Activitats socials
Es permeten els grups amb un màxim de 6 persones i de dues bombolles de convivència.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 09:03