Nou estudi de Ràdio Begues

Dimecres, 18 de març de 2015 a les 00:00
Aquest dissabte 21, a les 11.30 h, s’inaugurarà el nou estudi de Ràdio Begues, situat a la planta baixa de Cal Pere Vell. Durant l’acte d’inauguració, que està obert a tothom, es farà un programa en directe des de les noves instal·lacions amb actuacions musicals de grups de Begues.

Ràdio Begues disposarà des d’aquest dissabte d’un nou estudi preparat tant per enregistrar programes com per emetre’n en directe. Impulsat per la Regidoria de Comunicació, el nou espai permet dotar el mitjà d’un espai estable i fix per desenvolupar la seva activitat.

S’ha equipat amb nou material, com una taula de mescles especialitzada en ràdio, connexions a Internet i ordinadors que facilitaran sensiblement tant la gravació com l’emissió de programes. Aquest dissabte es farà una jornada de portes obertes a partir de les 11.30 h. A les 12 h començarà el primer programa de Ràdio Begues des de les noves instal·lacions. S’entrevistaran diverses persones del poble i hi haurà actuacions musicals. El nou estudi se suma a l’adhesió a la Xarxa Audiovisual Local, dues mesures que donen estabilitat de programació a la ràdio perquè pugui oferir continguts d’interès social.

Entra al web de Ràdio Begues a través d\'aquest enllaç

Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:04