Nova campanya del 'Veure abans de beure' per alertar el jovent dels riscos de l'alcohol

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 09:00

Entre Sant Joan i la Festa Major es posarà en marxa una campanya on, mitjançant un joc de preguntes i respostes, es vol conscienciar els joves sobre el consum responsable d'alcohol.

L’Ajuntament de Begues torna a posar en marxa una nova campanya del Veure abans de beure, adreça al jovent del municipi d’entre 13 i 18 anys amb la intenció de què siguin conscients dels riscos del consum abusiu d’alcohol. La campanya es podrà veure entre Sant Joan i la Festa Major.

En aquesta ocasió, la campanya gira al voltant d’un joc de preguntes i respostes que intenta esbrinar què saben els joves sobre els falsos mites de l’alcohol, sobre la importància del consum responsable d’alcohol o sobre el paper dels agents de prevenció, entre altres.

El joc es podrà trobar en format vídeo, on ha participat l’alumnat de l’Institut de Begues a qui se’ls ha preguntat sobre diversos aspectes del consum abusiu d’alcohol com la comunicació entre pares i fills, mites o riscos. Al final de cada clip, les Agents de Salut de Begues donen les respostes correctes a preguntes.

Clips de vídeo i joc interactiu

Els vídeos i un joc en format interactiu digital es posaran a l’abast dels centres escolars de Begues i també de la comunitat educativa i general a través de les xarxes socials i els canals de comunicació municipals.

Durant la campanya i a través de tríptics també es recordarà als establiments de restauració de Begues la prohibició de vendre alcohol a menors.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 10:24