Nova edició de la campanya 'Veure abans de beure' sobre els riscos del consum abusiu d'alcohol

Les Agents de Salut d'aquest any han entrevistat policies, personal sanitari i bombers, entre altres, per saber de primera mà quina és la tasca d'aquests professionals quan han de fer front a problemes derivats del consum abusiu d'alcohol.

'Cara a cara' és el títol de la cinquena edició de la campanya 'Veure abans de beure' que impulsa l'Ajuntament de Begues en el marc del Pla de Prevenció de les Addiccions. L'objectiu és el d'informar la població jove dels riscos del consum abusiu de l'alcohol i es divulgarà a través de les xarxes socials fins a la Festa Major d'estiu, a finals de juliol.

Aquest any es vol valorar la tasca de les persones professionals que vetllen per la prevenció i l'actuació associada al consum abusiu d'alcohol i els seus riscos en el jovent. Es tracta de policies, bombers, personal sanitari, educadors socials i també membres d'entitats social que actuen en l'àmbit preventiu en activitats festives i de nit.e

Així, les Agents de Salut, després de realitzar un treball d'anàlisi prèvia amb l'educadora social de l'Ajuntament de Begues, han entrevistat una parella dels professionals abans esmentats per saber com és la seva feina quan s'han d'enfrontar amb problemes derivats del consum abusiu d'alcohol.

Aquestes entrevistes, enregistrades en vídeo, es divulgaran per les xarxes socials municipals, des de Sant Joan fins a la Festa Major d'estiu. Cada vídeo anirà acompanyat d'informació complementària a través del web de la campanya i que també es podrà trobar al Facebook de la Regidoria de Joventut.

Dijous, 21 de juny de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 02.07.2018 | 12:59