Nova millora de l’accessibilitat a la rotonda del carrer Agricultura

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 09:00

S'adequaran els accessos i la seguretat de la connectivitat entre el nucli urbà de Begues i la zona de Can Bartró i Mas Ferrer. També es col·locaran pantalles acústiques a Porta de Llevant.

Aviat començarà la segona fase de les obres de la rotonda del carrer Agricultura, per les quals s'adequaran les condicions d'accés i seguretat de vianants i ciclistes entre el nucli urbà i els barris de Mas ferrer i Can Bartró, millorant la connectivitat i les rutes de pas a través de la variant.

Els treballs consistiran en la reducció del voral dret de la rotonda, en sentit Gavà, per a encabir-hi un accés d'1,50 metres seguint el marge de la riera de Begues. També es modificarà la pintura viària i s'obrirà el guarda-raïl, a més de col·locar-se una tanca de fusta pel costat de la riera.

A finals del 2017 ja es va habilitar un pas segur per travessar la variant tot creant una zona de pas en forma d'escullera que voreja el parc infantil de la placeta del carrer Sant'Oreste amb sortida directa al pas de vianants que travessa la variant (foto). La forma minimitza l'impacte visual i acústic dels vehicles que passen per la via.

Pantalla acústica a Porta de Llevant Sud

Aquests no seran els únics treballs que es realitzaran a la zona. Amb la col·laboració del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat de Catalunya també s'instal·laran 70 metres lineals de pantalles acústiques entre la carretera i la riera que permetrà reduir tant el soroll com les molèsties de les llums dels vehicles al veïnat de Porta de Llevant Sud.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 21:10