Obert a consulta el cens provisional per a les eleccions agràries

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 09:00

Fins al 15 de gener, totes les persones físiques o jurídiques de Begues que poden votar a les eleccions de representativitat de les organitzacions professionals agràries, que se celebraran el primer trimestre de 2021, poden presentar al·legacions al cens per via telemàtica.

Ja es pot consultar en línia el cens provisional a les eleccions de representativitat de les organitzacions professionals agràries que se celebraran al llarg del primer trimestre de l'any vinent. El termini per presentar-hi al·legacions finalitza el 15 de gener.

Les persones físiques o jurídiques interessades en les eleccions agràries (que se celebren cada cinc anys) haurien de consultar el cens que trobaran al web del Departament d'Agricultura de la Generalitat, cens que està ordenat per comarques.

Les al·legacions s'han de presentar telemàticament mitjançant un formulari que es pot trobar al web del Departament d'Agricultura. Les al·legacions s'han de resoldre abans del 29 de gener, quan es publicarà el cens definitiu.

Per a més informació sobre el procés electoral: oficinacens.agricultura@gencat.cat

Darrera actualització: 28.12.2020 | 08:15