Obert el concurs de cartells per 'Una Festa Major diferent. Begues 2020'

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 09:00

Tot i que no tindrem la Festa Major que voldríem, des de l'Ajuntament de Begues treballem per poder plantejar una proposta adaptada a l'estat d'excepcionalitat creat per la pandèmia de la covid-19.

A causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19, a Begues no tindrem la Festa Major que voldríem, però des de l'Ajuntament treballem per l’elaboració d’una programació testimonial d’accions sense actes col·lectius de tipus presencial. Per aquest motiu s'ha convocat el concurs per a l'elaboració del cartell per a 'Una Festa Major Diferent 2020'.

Es tracta d'un certamen que busca, de manera simbòlica, crear un espai d'identitat festiva, mantenint un concurs que ja és una tradició consolidada al nostre municipi i a la qual pot participar qualsevol persona sense límit d'edat.

Cada participant, però, només podrà presentar una obra inèdita. Les candidates s'han de presentar de forma digital abans del 10 de juny. Cal allotjar el disseny en un servei d’allotjament de fitxes (tipus Wetransfer, Dropbox, Google Drive,...) i l'enllaç, juntament amb la resta de dades personals, s'ha de presentar mitjançant una instància genèrica a través del Portal de tràmits del web municipal.

El veredicte es farà públic a partir del 16 de juny en aquest mateix web. La persona guanyadora del concurs percebrà 400 euros. Consulta les bases del certamen per a més informació.

Darrera actualització: 19.05.2020 | 21:16