Obert el període de sol·licituds per votar des de casa a les eleccions del 14 de febrer

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 09:00

El vot a distància es pot demanar des d'avui i fins al 4 de febrer amb el certificat idCAT. El vot caldrà lliurar-lo a la persona de Correos que vagi al domicili a portar la documentació electoral.

Des d'avui dimarts, 22 de desembre, i fins al 4 de febrer es pot sol·licitar el vot per correu de manera telemàtica per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Per a realitzar el tràmit, cal disposar del certificat idCAT o altres certificats digitals qualificats de l'Estat espanyol.

Un cop realitzada la sol·licitud, el procés de votar sense sortir de casa es completarà lliurant el vot directament a la persona de Correos que anirà al domicili a lliurar tota la documentació electoral, gràcies a un permís de la Junta Electoral Central, a efectes d'evitar aglomeracions als col·legis electorals.

Des d'aquest any, l'Ajuntament de Begues és entitat de registre de l'idCAT. Per a més informació, truqueu a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) al telèfon 936 390 538 o visiteu el web de l'idCAT.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 08:34