Oberta la convocatòria de 'Quan l'amor fa mal', el concurs contra la violència de gènere

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 12:00

El certamen, que arriba a la sisena edició, s'adreça als joves de Begues d'entre 12 i 16 anys. Les obres, que han de ser en vídeo, s'han d'enviar abans del 19 de novembre.

Ja està oberta la convocatòria de la sisena edició de 'Quan l'amor fa mal', el concurs de vídeos contra la violència de gènere adreçat a joves de Begues d'entre 12 a 16 anys. El certamen, promogut per la Regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Begues, té per objectiu conscienciar i prevenir sobre la violència de gènere. L'acte s'emmarca dins la celebració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones (25 de novembre).

Els vídeos, que han de tenir com a tema principal la denúncia o reflexió sobre la gelosia, es poden realitzar amb mòbil o càmera. Han de tenir una durada màxima de cinc minuts i hi han de sortir un mínim de tres persones. El resultat final ha de ser un arxiu en format MP4 que pot ser editat però on han d'aparèixer els pseudònims dels participants. L'arxiu s'ha d'enviar a crespona@begues.cat abans del 19 de novembre.

El jurat, format per set membres de la Comissió de Seguiment del protocol d'actuació contra la violència de gènere de l'Ajuntament de Begues, escollirà les tres peces guanyadores, les quals es donaran a conèixer el 23 de novembre al Teatre El Goula, a les deu del matí. Els premis consistiran en 300, 200 i 100 euros per al primer, segon i tercer, respectivament. La resta de participants rebrà un diploma.

Consulteu les bases completes.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 10:46