Oberta la convocatòria del Premi Literari Delta per a dones

Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 10:00

Les obres candidates s'han de presentar abans del 20 de setembre. La guanyadora s'emportarà 3.000 euros i la publicació de l'obra en paper i en versió digital.

Ja és oberta la convocatòria de la desena edició del Premi Literari Delta, un concurs de narrativa escrita per dones organitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i diversos ajuntaments de la comarca, entre ells el de Begues. L'obra guanyadora s'emportarà 3.000 euros i la publicació en paper i digital.

Les dones que hi participin han de ser majors d'edat i no haver guanyat en cap de les edicions anteriors del certamen. Les obres s'han de presentar abans de les 14 h del 20 de setembre al Registre General del Consell Comarcal. El veredicte i els premis es lliuraran el 4 de desembre a la seu del Consell Comarcal.

La temàtica de les obres presentades és lliure però han d'incorporar la perspectiva de gènere i l'ús de llenguatge inclusiu. Es valoraran les que remarquin el paper de les dones en la societat actual o en el decurs de la història de la humanitat. Poden ser escrites en català o en castellà.

Consulteu les bases completes al web del Consell Comarcal.

Darrera actualització: 26.08.2019 | 19:24