Obertes les inscripcions al taller de ràdio de Ràdio Begues

Diumenge, 11 d'octubre de 2015 a les 00:00
Les persones participants podran també formar part de la nova programació de l’emissora municipal

Aquest proper mes de gener Ràdio Begues i l’Ajuntament posen en marxa un taller de ràdio obert a totes les persones majors de 16 anys que estiguin interessades en aquest mitjà de comunicació, tinguin o no experiència prèvia. La voluntat és que, a més de conèixer millor el funcionament d’una ràdio, els participants tinguin la possibilitat, un cop finalitzat el taller, de passar a formar part de la nova temporada de la ràdio del municipi.
El taller constarà de cinc sessions setmanals d’una hora de durada que es realitzaran a l’estudi de Ràdio Begues, a Cal Pere Vell. Durant les mateixes es tractaran qüestions com ara locució, redacció o tècniques per a efectuar entrevistes. A més de persones a títol individual el curs també es troba obert a la participació d’entitats i associacions del municipi.
Les inscripcions es poden formalitzar a través del formulari que acull el web de Ràdio Begues ( www.radiobegues.cat ) o omplint les butlletes que es podran en equipaments municipals i comerços i que hauran de ser lliurades al Centre Cívic El Roure a l’atenció de la Regidoria de Comunicació. El termini estarà obert fins el proper 22 de desembre.

 

Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:08