Obertes les inscripcions per a un nou taller de radiofonia a Ràdio Begues

Dimarts, 21 de novembre de 2017 a les 09:00

Les persones interessades en participar en el curs han d'omplir un formulari que trobaran a la web de l'emissora municipal. Posteriorment se'ls informarà de la data d'inici del taller.

T'agrada la ràdio? Voldries fer un programa? Doncs ara tens una gran oportunitat perquè Ràdio Begues organitza un nou taller de ràdio adreçat a totes aquelles persones amb ganes d'aprendre i iniciar-se en el món de la comunicació radiofònica. La voluntat és que, a més de conèixer millor el funcionament d'una ràdio, els participants tinguin la possibilitat, un cop finalitzat el taller, de passar a formar part de la nova temporada de la ràdio del municipi.

El taller s'estructurarà en quatre sessions de dues hores de durada, un cop per setmana, que tindran lloc a l'estudi de Ràdio Begues, al Petit Casal. En aquestes sessions es tractaran qüestions com ara locució, redacció o tècniques per a efectuar entrevistes. A més de persones a títol individual el curs també es troba obert a la participació d'entitats i associacions del municipi.

Totes aquelles persones interessades a participar en el taller s'hi han d'inscriure omplint el formulari que trobaran al web de Ràdio Begues. Posteriorment, responsables de l'emissora municipal es posaran en contacte amb elles per informar-los de la data d'inici de les sessions. En el darrer curs van participar una dotzena de persones, de les quals cinc són avui dia col·laboradors de l'emissora municipal.

Darrera actualització: 20.11.2017 | 11:57