Per un Cap d'Any sense desplaçaments innecessaris

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 09:00

Des de l'Ajuntament de Begues es demana a la ciutadania que celebri l'arribada del 2021 a casa i amb la seva bombolla de convivència per a evitar més contagis de covid-19.

Quan falten poques hores per a la nit de Cap d’Any, des de l’Ajuntament de Begues es vol reiterar el missatge de prudència i responsabilitat. Per aquest motiu, es demana a la ciutadania que no faci desplaçaments que no siguin totalment indispensables.

Malgrat que el confinament nocturn no començarà fins a la una de la matinada, és molt recomanable que les famílies celebrin l’arribada del 2021 a casa, en la seva bombolla de convivència, i en un espai ben ventilat.

En cas de trobades amb persones no convivents, des de Protecció Civil es recomana mantenir una distància de seguretat d’un metre com a mínim, no compartir coberts, portar la mascareta ben col·locada quan no es mengi i no allargar l’àpat.

I és que a Catalunya continua la pressió assistencial de persones infectades de covid-19, amb 14.000 casos setmanals i una taxa de contagi d’1,2, segons dades del Departament de Salut.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 19:40