Per una revetlla de Sant Joan en família i segura a Begues

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 09:00

A causa de les mesures preventives contra la covid-19, des de l'Ajuntament de Begues i la Direcció General de Protecció Civil es demana celebrar la festa a casa i evitar aglomeracions.

La propera revetlla de Sant Joan serà especial. I és que la situació creada per la covid-19 obliga a adaptar i canviar la celebració d'aquesta data tan arrelada a Catalunya, la que dóna el tret de sortida del solstici d'estiu, de les activitats a l'aire lliure i de les vacances.

Davant la incertesa creada per la crisi sanitària, l'Ajuntament de Begues i la Direcció General de Protecció Civil demanem celebrar la revetlla a casa, amb la família o els amics, no més de les 20 persones permeses en la fase 3 de la desescalada.

D'aquesta manera, es volen evitar qualsevol mena d'aglomeració de gent que posi en risc la salut de les persones i, de retruc, no col·lapsar la feina d'un personal sanitari que està treballant intensament des de fa molts mesos davant els estralls de la covid-19.

És per tot plegat que enguany no s’autoritzaran les celebracions populars ni les fogueres a l’espai públic de Begues, havent de restringir la celebració a l’entorn privat. En aquests casos, a més, es recorda que les fogueres no es poden encendre sense autorització expressa. Si es llancen petards, caldrà mantenir la distància de seguretat amb d’altres persones, a banda de respectar la resta mesures de seguretat i precaucions habituals en la manipulació de pirotècnia.

Amb tot, cal insistir en la recomanació de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat entre persones i evitar el contacte, fer servir la mascareta i rentar-se les mans sovint.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 14:21

Imatges

Consells revetlla Sant Joan 2020 01 Consells revetlla Sant Joan 2020 02