Portes obertes a la cova de Can Sadurní amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural

Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 09:00

El CIPAG ha organitzat per diumenge, 2 de juny, quatre visites guiades gratuïtes al jaciment prehistòric i dues rutes del Ferret per al 9 de juny, també de franc. Cal reservar plaça al correu electrònic covacansadurni@gmail.com.

El CIPAG participarà aquest any en la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural amb una jornada de portes obertes a la cova de Can Sadurní diumenge, 2 de juny, i amb dues visites guiades gratuïtes al Ferret, l'itinerari del carst, diumenge següent, 9 de juny.

Diumenge vinent, el jaciment prehistòric beguetà es podrà visitar entre les 10 i les 13 h. A més, entre aquestes hores el CIPAG ha organitzat quatre visites guiades també gratuïtes: una cada hora i per a un màxim de 20 persones. Per aquest motiu cal reservar plaça al correu electrònic covacansadurni@gmail.com.

Pel que fa a l'itinerari del carst (foto), el CIPAG ha organitzat dos torns (a les 10 i a les 10.30 h) per a un màxim de 30 persones. Igual que amb la cova de Can Sadurní, cal reservar plaça al mateix correu electrònic.

El 27 de maig de 2014, la Generalitat de Catalunya va declarar el 4 de juny Dia de l'Associacionisme Cultural per realçar el pes i la força de l'associacionisme cultural català. Aquest 2019, entre l'1 i el 10 de juny equipaments culturals d'associacions i entitats d'arreu del país organitzaran jornades de portes obertes.

Darrera actualització: 28.05.2019 | 09:59