Procés participatiu per elaborar un Reglament d'ús dels equipaments municipals

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 09:00

Fins al 4 de febrer es poden presentar propostes (via instància genèrica) per a la redacció d'un text que ha de regular l'utilització dels equipaments i els materials públics tant per part d'entitats i associacions com per la ciutadania o les empreses del municipi.

L'Ajuntament de Begues ha engegat un procés participatiu per a elaborar un Reglament d'ús dels equipaments i materials municipals que poden ser cedits a entitats, associacions, ciutadania o empreses del municipi.

El Reglament serà l'eina que reguli la cessió dels espais i dels materials, tot concretant les particularitats i els detalls en el moment de la cessió i ajustar-les a les característiques específiques de cada equipament i activitat.

Aquesta primera fase del procés pretén esdevenir una recopilació d'idees generals inicials, sense partir de cap esborrany que predetermini un punt de partida. Per tant, es busquen tant aportacions generals o reflexions de fons, com propostes més concretes a partir de l'experiència d'entitats, col·lectius o persones que ja fan ús actualment dels equipaments i materials municipals. Per participar caldrà entrar via telemàtica una instància genèrica a l'Ajuntament de Begues tot indicant de forma clara "Procés participatiu del Reglament d'utilització dels equipaments i materials municipals". S'hi pot afegir en el mateix document les propostes, o bé en un document adjunt.

El termini per a presentar propostes comença avui i finalitza el 4 de febrer. Tothom qui hi hagi pres part tindrà una resposta de la comissió creada expressament, en la qual s'argumentarà si s'han estimat o no i els motius de la decisió.

Aquesta comissió estudiarà les propostes i, a partir d'elles i de la valoració dels tècnics municipals, redactarà un Reglament provisional que es portarà a valoració del Ple Municipal. En cas que s'aprovi provisionalment, el Reglament passarà a exposició pública, on tornatrà a obrir-se un nou període de recollida pública d'opinions i al·legacions.

Finalment, la comissió redactarà el text definitiu del Reglament, el qual s'haurà d'aprovar en una nova sessió plenària, cap a finals d'abril. Tot el procés d'elaboració del Reglament, però, es podrà trobar a la plataforma Decidim Begues.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 19:45