Proves gratuïtes de glaucoma i degeneració macular, dijous i divendres

La Fundació de l'Institut Oftalmològic Tres Torres atendrà a tothom qui ho desitgi a la unitat mòbil que situarà al passeig de l'Església.

Dijous i divendres, 26 i 27 de juliol, la unitat mòbil de la Fundació de l'Institut Oftalmològic Tres Torres serà al passeig de l'Església per realitzar revisions gratuïtes a tothom qui ho vulgui per detectar patologies oculars importants com el glaucoma o la degeneració macular associada a l'edat (DMAE). Les persones interessades seran ateses de deu del matí a dues de la tarda i de tres a cinc de la tarda.

El glaucoma és una afecció del nervi òptic que provoca una pèrdua progressiva i irreversible del camp de visió que pot desembocar en ceguesa parcial o total. La DMAE, per la seva banda, és una lesió de la màcula, el punt de la retina on es concentra la llum que entra a l'ull. La seva lesió provoca una visió borrosa i distorsionada. Es tracta d'una afecció amb especial incidència en la gent gran.

La unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres està equipada amb la tecnologia punta en diagnòstic ocular, i està operada per un quadre mèdic altament qualificat. Aquest equip realitzarà proves capaces de detectar diverses patologies i derivar així les persones afectades als centres adequats per iniciar els tractaments necessaris o realitzar les intervencions que calguin.

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 20.07.2018 | 10:42

Imatges

Campanya glaucoma i DMAE cartell