Ràdio Begues enceta a temporada de tardor

L'emissora municipal continua amb els mateixos programes que l'any passat, però amplia continguts amb experts a les tertúlies dels diferents espais.

Ràdio Begues comença la temporada de tardor. Després del tret de sortida que va significar el programa especial en directe durant la Mostra d'Entitats, el 30 de setembre, l'emissora manté la filosofia de realitzar espais participatius, d'interès públic i social, que siguin un aparador de la riquesa social i associativa del municipi, però també amb espais de reflexió amb la incorporació d'experts en les tertúlies dels programes.

La temporada s'iniciarà amb el veterà espai Begues viu, conduït per Nil Muñoz i que s'emetrà cada dijous, a partir de les vuit del vespre al web de Ràdio Begues. El programa comptarà amb entrevistes a persones expertes en els diferents temes culturals de Begues, a més de saber l'agenda dels actes que es realitzen al municipi i les recomanacions literàries de l'equip de professionals de la Biblioteca La Ginesta.

Dimarts serà el torn de Begues es mou, programa presentat per Òscar Pérez i que encara la segona temporada després de l'important èxit assolit la temporada passada. L'espai oferirà els resultats del cap de setmana, però també l'anàlisi i la reflexió de les entitats esportives locals així com consells sobre vida saludable.

Els dimecres, també a partir de les vuit del vespre, es podrà escoltar Memòries. Aquesta temporada, el programa deixarà de ser un espai de conversa amb la gent gran de l'Espai Nou de Begues per donar pas a les entrevistes amb els protagonistes del projecte homònim sobre la memòria viva de Begues plasmat en un llibre i un DVD.

El programa Respostes, iniciat també la temporada passada, tornarà a l'emissora municipal a partir de l'any vinent. Tota la programació es pot escoltar a radiobegues.cat o bé a través de les pàgines de l'emissora a FacebookTwiter i Ivoox.

Dilluns, 22 d'octubre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 17.10.2018 | 17:03