Ràdio Begues enceta demà la temporada d'hivern

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 09:00

L'emissora municipal torna amb els dimarts variats (La Ginesta, Memòries, Generació B! i La Casa Ofala), les entrevistes Singulars dels dimecres amb Gemma Nicolau i Òscar Pérez, i el mes temàtic conduït per Nil Muñoz els dijous al Begues Viu.

Ràdio Begués reprèn demà les emissions regulars amb la temporada d'hivern. Dimarts al vespre (20 h) es podrà tornar a escoltar el programa de la Biblioteca La Ginesta, el qual s'emet un cop al mes, amb recomanacions de productes culturals i les novetats editorials de les bibliotecàries de l'equipament.

Els dimarts també es podrà escoltar el Memòries, la tradicional tertúlia de la gent gran de Begues. I també Generació B!, un espai destinat a donar veus als escolars i el món educatiu. I, finalment, també s'emet La Casa Ofala, programa realitzat en col·laboració amb el Centre de Persones Refugiades de Begues.

Els dimecres és el torn de Singulars, un espai d'entrevistes que alterna dos presenta-dors, Òscar Pérez i Gemma Nicolau. Tots dos parlen amb personatges públics, professionals de diferents sectors, esportistes o responsables d'entitats, entre altres, als quals també se'ls sotmet a un personalíssim test.

Els dijous, és el moment dels continguts temàtics. Les quatre setmanes del mes es dediquen a un mateix contingut. Sota la marca de Begues viu, el programa més veterà de l'emissora municipal, Nil Muñoz condueix un espai que aquest mes de febrer està dedicat a les persones consumidores (foto).

Darrera actualització: 31.01.2020 | 10:46