Ràdio Begues enceta la temporada de primavera-estiu amb novetats

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 10:00

Aquesta setmana ja es podran escoltar a la web de l'emissora municipal les noves temporades de Begues viu, conduït per Nil Muñoz, i Begues es mou, amb Òscar Pérez. El 23 de maig s'estrenarà el nou programa Respostes, sobre consum, salut i benestar emocional.

Ràdio Begues enceta aquesta setmana la temporada de primavera-estiu. I ho fa amb tres programes: el veterà Begues viu conduït per Nil Muñoz; l'esportiu Begues es mou, presentat per Òscar Pérez; i Respostes, una nova proposta sobre temes de consum, salut i benestar emocional. Els programes es podran escoltar a partir de les vuit del vespre a la web de l'emissora municipal.

Els dimarts s'emetrà Begues es mou, la proposta esportiva que Òscar Pérez ja va iniciar la temporada de tardor-hivern amb una notable resposta d'audiència. El programa consisteix en entrevistes a clubs i esportistes de Begues i compta amb una secció de coaching esportiu a càrrec de Joan Ribas.

Dimecres serà el torn de Respostes, un programa de servei que s'estrenarà el 23 de maig. Està estructurat en tres blocs, el primer dels quals és sobre consum i anirà a càrrec de la tècnica de la Diputació de Barcelona Meritxell Lloria.

El segon bloc versarà sobre salut i benestar emocional i anirà a càrrec de la terapeuta i assistenta de salut beguetana Gemma Nicolau. El tercer bloc serà protagonitzat per la gent gran del municipi, la qual mostrarà la saviesa popular a través de preguntes curioses.

El tercer programa de Ràdio Begues serà, com ja és habitual, Begues viu, el veterà programa (aquesta serà la setena temporada) on Nil Muñoz entrevista les diferents entitats del municipi. També s'hi pot trobar l'agenda cultural de la setmana i recomanacions literàries de les bibliotecàries de La Ginesta.
 

Darrera actualització: 14.05.2018 | 16:51