Ràdio Begues enceta temporada amb una graella més variada i amb més col·laboracions

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 09:00

Aquest vespre (20 h) es podrà escoltar el programa que realitzarà la Biblioteca La Ginesta un cop al mes. També es podran trobar entrevistes, espais de la gent gran i d'infants, a més d'un contingut monogràfic cada mes a càrrec d'una entitat local.

Ràdio Begues inicia aquest vespre (20 h) la nova temporada de tardor-hivern. La graella comptarà enguany amb més varietat de programes i amb més persones voluntàries i entitats locals col·laboradores que fan possible el funcionament de l'emissora municipal. Els programes s'emetran tots els dimarts, dimecres i dijous.

Els quatre dimarts de cada mes hi haurà un programa diferent. Avui es podrà escoltar La Ginesta, un espai realitzat per les bibliotecàries de la Biblioteca La Ginesta amb recomanacions de productes culturals i les novetats editorials.

Els dimarts també es podrà escoltar el Memòries, la tradicional tertúlia de la gent gran de Begues. I, com a novetats, l'emissora estrenarà Generació B, un espai destinat a donar veus als infants i les seves famílies, i La Casa Ofala, un nou programa realitzat en col·laboració amb el Centre de Persones Refugiades de Begues.

Els dimecres arribarà Singulars, un espai d'entrevistes que alternarà dos presentadors, Òscar Pérez i Gemma Nicolau. Hi trobarem personatges públics, professionals de diferents sectors, esportistes o responsables d'entitats, entre altres.

I, els dijous, serà el moment dels continguts temàtics. Les quatre setmanes del mes es dedicaran a un mateix contingut estructurat al voltant de la participació d'una entitat del municipi.

A banda d'aquests programes, també hi haurà els especials de cada any per Sant Jordi i la Mostra d'Entitats, a banda d'un programa especial previst per al proper hivern i en el qual encara s'està treballant.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 16:43