Ràdio Begues ofereix la seva temporada d’estiu

Dimarts, 19 de juliol de 2016 a les 00:00

La programació d’estiu neix de la voluntat de la ràdio de promoure la participació i de reflectir els interessos del públic als seus programes

Aquests dies ja podem gaudir amb els nous espais que composen la programació d’estiu de Ràdio Begues. En concret són tres els programes que s’incorporen a la graella i que neixen de les propostes que les persones voluntàries que donen suport a l’emissora han realitzat i que es caracteritzen, a més, per la seva voluntat d’implicar el major nombre de persones i d’entitats de la població. A més de per la voluntat de ser participatius els programes es caracteritzen per reflectir els interessos del públic.
Així trobem Ona educativa, conduït per Carles Baeza, una proposta que ens arriba tots els dimarts per tal  d’analitzar un tema relacionat amb el món educatiu des de diferents perspectives. D’aquesta manera compta amb veus convidades de mares, àvies, joves de l’Institut de Begues, de la directora del Casal d’estiu de Begues, i més professionals del món de l’educació del nostre poble a més dels nens i nenes de cicle superior de l’Escola Sant Cristòfor i del Col·legi sant Lluis. El tancament corre a càrrec de dos infants de les escoles de la població donant el seu punt de vista sobre la qüestió tractada.
Dimecres és el torn per a la tecnologia a través de Tecnologia per al dia a dia, presentat per Òscar Pérez i Cesc Olmos. Gràcies a aquest espai tenim la possibilitat d’informar-nos sobre jocs, plataformes o aplicacions. De la mateixa manera que en el cas anterior, cada setmana es tracta sobre un tema concret.

El tercer programa que completa les noves incorporacions a la ràdio és Begues viu, el programa cultural que els dijous ens proposa Nil Muñoz al voltant de la vida cultural i social de la nostra població. Entre les seccions que composen l’espai trobem una agenda setmanal i una secció d’història. Aquesta última es diu “Tastets d’història” i està conduïda per Mª Rosa Bondia i ens acosta el passat del nostre municipi. De la mateixa manera són  entrevistades persones i entitats vinculades amb el món cultural de Begues, com ara la directora de la biblioteca, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements, Òmnium Cultural, voluntariat del Mulla’t, la Coral Montau, l’Associació 6tres9, o la tècnica de cultura de l’Ajuntament.
Totes les emissions es poden escoltar a partir de les 20 h al web de Ràdio Begues (radiobegues.cat) o mitjançant el seu podcast.

 

 

Darrera actualització: 12.08.2016 | 13:09