Ràdio Begues tanca temporada i prepara l'especial de Sant Jordi

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 10:00

El 23 d'abril hi haurà un programa en directe des del passeig de l'Església amb música i entrevistes, de 10.30 a 13.30 h.

Ràdio Begues tanca aquesta setmana la temporada de tardor-hivern amb un especial dedicat a la segona Jornada d’Entitats que es va celebrar el 6 d’abril al Club de Begues. Als programes ‘Begues es mou’ i ‘Begues viu’ es podran sentir les opinions de les entitats participants en aquesta jornada de foment del treball en xarxa.

El ‘Begues es mou’, conduït per Òscar Pérez, s’emet cada dimarts, mentre que el veterà ‘Begues viu’, dirigit per Nil Muñoz, es pot escoltar cada dijous. Els dimecres és el moment del programa ‘Respostes’, amb la col·laboració de la tècnica de Consum de la Diputació de Barcelona, de la terapeuta Gemma Nicolau i del col·lectiu de la gent gran de Begues.

Després de l’emissió dels programes d’aquesta setmana, Ràdio Begues prepara l’especial Sant Jordi, amb un programa en directe des del passeig de l’Església. Entre les 10.30 i les 13.30 h del dimarts 23 d’abril, els micròfons de l’emissora municipal realitzaran entrevistes a peu de carrer entre llibreters, persones compradores de roses i llibres i també de tothom qui s’acosti a celebrar el Sant Jordi.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 10:50

Imatges

Sant Jordi 2019