Recta final de la Mobile Week Begues

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 09:00

L'esdeveniment posarà el punt final aquesta tarda amb dues conferències més al buc gran del Centre Cívic El Roure, a les 17 i 18 h.

Begues encara la recta final de la Mobile Week amb les dues últimes xerrades, aquesta tarda, al buc gran del Centre Cívic El Roure. La primera versarà sobre signatures digitals (17 h), i la segona sobre tecnologia i medi ambient (18 h).

La Mobile Week ha consistit en una sèrie de conferències i tallers gratuïts que pretenen acostar a la ciutadania la revolució digital i reflexionar sobre la tecnificació de la societat, activitats relacionades amb el Mobile World Congress.

Des de dimecres, 19 de febrer, i fins avui, el Teatre El Goula, el buc gran del Centre Cívic El Roure i l'Escorxador han estat els escenaris d'aquestes activitats, que han combinat conferències, tallers i taules rodones.

Blockchain, drons i molt més

Al llarg d'aquesta Mobile Week també s'ha parlat de la tecnologia blockchain, dels certificats digitals, de les xarxes socials, de la identitat digital de les petites i mitjanes empreses, i dels assistents de veu, entre altres temes.

A més, l'alumnat de tecnologia dels centres educatius de Begues van realitzar un monogràfic sobre societat digital i aplicacions mòbils (el matí de dijous) i els més menuts van poder participar en un taller de drons (la tarda de dimecres).

Darrera actualització: 20.02.2020 | 18:16