Reestructuració d’àrees del govern municipal

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 10:00

Respon a la petició de la regidora Marta Roig, formulada el dia 10 de desembre per raons professionals, per a que se li retirin les delegacions de regidories que té assignades. El passat divendres es va fer efectiu el decret pel qual perd la condició de tinenta d’alcaldia. Roig manté l’acta de regidora i s’ha mostrat a disposició de l’Alcaldia per seguir treballant al servei del poble.

En una comunicació adreçada per registre d’entrada a l’Ajuntament de Begues el passat dia 10 de desembre, la 4a tinenta d’alcaldia del consistori, la regidora no adscrita a cap grup municipal Marta Roig, sol·licitava la retirada de les regidories que, fins al moment, tenia delegades.

Roig al·lega motius laborals relacionats amb el seu exercici professional fora del consistori per sol·licitar aquesta retirada de funcions, i sosté que “segueixo a disposició de l’Alcaldia per tot allò que se’m requereixi, atès que en sóc Regidora i, per responsabilitat política, seguiré al servei de l’Ajuntament de Begues, per seguir treballant per la població de Begues”.

Aquest passat divendres al matí es va fer efectiu el decret d’alcaldia pel qual s’accepta aquesta petició i li són retirades les regidories que tenia delegades, englobades en les àrees de Drets Civils (Dona, LGTBI, Salut i Consum) i Plans de Millora. Aquestes regidories passen a dependre a partir d’ara directament de l’alcaldessa. Així doncs, la regidora Marta Roig, perd la seva condició de tinenta d’alcaldia i de membre de la Junta de Govern municipal, tot i que manté la seva acta de regidora sense adscripció a cap grup municipal.

L’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha agraït a la regidora la gran tasca feta en aquests 6 mesos com a tinenta d’alcaldia i l’ha encoratjat a que, en la mesura de les seves possibilitats, segueixi aportant el seu coneixement, energia i il·lusió a projectes municipals.

Darrera actualització: 21.12.2020 | 10:27