Satisfacció de l’Ajuntament de Begues per l’inici de les obres d’ampliació de l’Hospital de Viladecans

Els treballs, que comencen avui, signifiquen una inversió de 60 milions d'euros. Tindran una durada de quatre anys i mig.

Avui, 16 de juliol, comencen les obres d'ampliació de l'Hospital de Viladecans, el qual dóna servei a Begues, juntament amb Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sant Climent de Llobregat. La consellera de Salut, Alba Vergés, va anunciar divendres l'inici dels treballs en un acte on va estar acompanyada pels responsables del centre hospitalari i també dels representants de les poblacions beneficiades, entre els quals es trobava l'alcaldessa, Mercè Esteve, i la regidora de Salut, Maria Llauradó.

En aquell acte, l'alcaldessa de Begues va manifestar que ens sentim molt satisfets de què aviat comencin els treballs. Per a Begues és una notícia magnífica saber que començarà una actuació tan important i tan esperada. Crec que hem de valorar especialment el compromís de la Generalitat.

Esteve va afegir que, tot i les dificultats dels últims anys, que han estat moltes, sempre han mantingut l'ampliació de l'Hospital com a una prioritat en la seva agenda. Així ho demostra que, entre les primeres actuacions del nou govern estigui la posada en marxa d'aquestes obres.

Les obres suposaran una inversió de 60 milions d'euros i tenen una durada prevista de quatre anys i mig. Un cop finalitzats els treballs l'Hospital haurà multiplicat per tres la seva superfície actual, disposarà de més llits arribant fins als 154 i estarà dotat amb set quiròfans (dos per a cirurgies menors), centre de dia i serveis de diagnòstic per la imatge. El centre hospitalari ofereix atenció a més de 185.000 persones de les poblacions de les cinc poblacions abans mencionades.

Dilluns, 16 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 13.07.2018 | 18:00