SpaiDart porta els 'Bojos del bisturí' al Teatre El Goula

Les funcions tindran lloc els dissabtes 10 i 17 de novembre a dos quarts de deu de la nit, i els diumenges 11 i 18 de novembre a les sis de la tarda. Les entrades costen 8 euros anticipades, i 10 a taquilla.

El grup de teatre de Begues SpaiDart torna aquest cap de setmana a l'escenari del Teatre El Goula. Serà per posar en escena l'obra Bojos del bisturí, una comèdia esbojarrada que el veterà escriptor anglès Ray Cooney va crear a finals dels anys 80 del segle passat amb el títol original de It runs in the family.

Bojos del bisturí és la història d'un doctor que està a punt de donar la conferència més important de la seva vida. Però els seus plans es veuen frustrats amb la visita d'una antiga amant que li confessa un secret del passat. Així començaran un seguit de situacions que s'aniran embolicant cada cop més.

Les funcions de l'adaptació de SpaiDart tindran lloc els dissabtes 10 i 17 de novembre a dos quarts de deu de la nit, i els diumenges 11 i 18 de novembre a les sis de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipadament a un preu de 8 euros a l'estand que l'elenc posa cada diumenge de deu del matí a dues de la tarda al passeig de l'Església. Les entrades costen 10 euros a taquilla.

L'octogenari Ray Cooney és considerat un dels més grans dramaturgs del Regne Unit pel que fa a les comèdies d'entreteniment, ja que 17 de les seves obres han estat estrenades als teatres més prestigiosos de Londres. A més, l'autor ha estat traduït a més de 40 llengües diferents.