'Tadeu Jones 2' obre el nou cicle de cinema infantil en català al Teatre El Goula

Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 09:00

La pel·lícula es projectarà dissabte, 28 d'octubre, a les 18.30 h. El preu serà el mateix que el de l'any passat: quatre euros per a adults i infants.

Dissabte, 28 d'octubre, comença a Begues un nou cicle de Cinema Infantil en Català, CINC, programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diverses institucions, com l'Ajuntament de Begues, entitats i cinemes. L'objectiu del programa és potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català a preus baixos.

A Begues, les pel·lícules es podran veure al Teatre El Goula a les 18.30 h a un preu únic de quatre euros, tant per a adults com per a infants. El primer film que es projectarà serà 'Tadeu Jones 2, el secret del rei Mides', aquest dissabte. El 18 de novembre es podrà veure 'Cars 3' i, el 16 de desembre, 'Gru 3, el meu dolent favorit'.

CINC, que ja té 17 anys d'existència i que l'any passat va comptar amb uns 60.000 espectadors a tot Catalunya, arribarà aquesta temporada a una quarantena de municipis catalans amb títols com 'Els barrufets', 'El poble amagat', 'El nadó en cap', 'Capità Calçotets', 'Ballerina', 'Emoji', 'Blinky Bill, el coala', 'La vida d'en Carbassó' o 'Neu i els arbres màgics', entre d'altres.

Darrera actualització: 19.10.2017 | 17:08