Torna la campanya nadalenca del rasca amb prop de 4.500 premis directes

Divendres, 13 de desembre de 2019 a les 09:00

La cinquena edició de la campanya, que s'allargarà fins al 5 de gener, tindrà com a novetat que les targetes no premiades podran entrar en un sorteig d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones.

Dissabte, 14 de desembre, l'Ajuntament de Begues i el teixit comercial local posaran en marxa la cinquena edició de la campanya comercial nadalenca sota el lema 'Per Nadal, a Begues, rasca!' Fins al 5 de gener, els comerços repartiran entre les persones compradores 25.000 targetes rasca on es trobaran 4.474 premis directes.

La major part d'aquests premis consistiran en capses d'experiències, àpats en establiments de restauració, objectes de regal, entre altres. Però en destaquen cinc d'especials: un val de compra de 600 euros i quatre de 300 euros que s'hauran de gastar en una hora en el primer cas i en mitja hora en el segon i en una jornada que s'enregistrarà en vídeo.

Una altra novetat de la campanya d'enguany serà que les targetes no premiades entraran en el sorteig d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones. Només caldrà emplenar el formulari del dors de cada targeta no premiada i dipositar-la en una de les urnes de la campanya disposades a cada establiment participant.

L'objectiu de la campanya 'Per Nadal, a Begues, rasca', en la qual participen 57 establiments locals, és el de promocionar l'oferta comercial local i incentivar les compres de Nadal per part de la ciutadania en els comerços i establiments del municipi.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 11:33

Imatges

Campanya 'Per Nadal, a Begues, rasca!'