Torna la campanya per identificar i esterilitzar animals de companyia

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 09:00

'Sóc responsable' és el nom de la campanya organitzada per la Fundació per l'Assessorament en Defensa dels Animals (FAADA) i que té per objectiu reduir l'abandonament de mascotes i la superpoblació de determinades espècies.

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha iniciat una nova edició de la campanya Sóc responsable per a l'esterilització i identificació d'animals de companyia, amb l'objectiu d'afavorir el control d'animals domèstics com gossos, gats, fures, conills o porcs vietnamites.

Les persones que tinguin alguna d'aquestes mascotes i vulguin participar en la campanya, s'hi han d'inscriure a la plana web de l'entitat. Rebran un codi que han de presentar a qualsevol dels centres veterinaris col·laboradors de la campanya. En la mateixa plana web es poden consultar els preus de l'esterilització o la identificació.

A la web de FAADA també es pot trobar un llistat d'educadors canins i felins que ofereixen descomptes amb el codi de la campanya, a més de consells i recomanacions sobre com i perquè esterilitzar els animals de companyia i quins beneficis té per a la comunitat.

Aquesta campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia és possible gràcies a la participació dels centres veterinaris col·laboradors, que de manera desinteressada s'adhereixen a aquesta campanya. A Begues hi pren part El Meu Veterinari.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 23:25