Tornen els Tastets de Natura Local amb una visita a la cova de Can Sadurní i la cervesa Encantada

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 09:00

L'acte tindrà lloc diumenge, 15 d'abril, a partir de dos quarts d'onze del matí i consistirà en una visita guiada al jaciment i un tast de la cervesa neolítica beguetana acompanyat d'un aperitiu. Cal confirmar assistència perquè les places són reservades.

La cova de Can Sadurní i la cervesa neolítica de Begues seran les protagonistes de la jornada Tastets de Natura Local que tindrà lloc diumenge, 15 d'abril. Es tracta d'una activitat gratuïta organitzada per l'Ajuntament de Begues que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni i la gastronomia local.

L'activitat de diumenge començarà a dos quarts d'onze del matí a l'aparcament del restaurant Can Sadurní per, tot seguit, realitzar una visita a la cova guiada per Manel Edo, director d'excavacions del jaciment neolític.

En acabar la visita, les persones assistents faran una degustació de la cervesa beguetana Encantada, elaborada amb els ingredients trobats a la cova neolítica i que la converteixen en la més antiga d'Europa. L'acte estarà acompanyat d'un aperitiu servit per la cafeteria ecològica Bodevici.

Les places per a aquest esdeveniment són limitades, per la qual cosa cal inscripció prèvia al correu electrònic crespona@begues.cat. Cal indicar-hi el nom, cognoms, telèfon i correu electrònic de qui hi vulgui participar.

Darrera actualització: 06.04.2018 | 17:08

Imatges

Tastets de Natura Local