Tornen les activitats culturals al Centre Cívic El Roure i la Biblioteca La Ginesta

Dijous, 25 de març de 2021 a les 09:00

Ja hi ha programades dues obres teatrals al Teatre El Goula per a abril i maig, mentre que a la Biblioteca La Ginesta avui hi haurà una sessió de L'hora del conte. Es manté obert Vallgrassa i hi ha previsió de programar activitats a l'aire lliure per Sant Jordi.

Torna l’activitat cultural al Centre Cívic El Roure i a la Biblioteca La Ginesta. Després de mesos amb l’accés limitat als dos equipaments a causa de les restriccions per la covid, a poc a poc es reprèn l’agenda teatral i d’espectacles a Begues.

Al Teatre El Goula, per exemple, ja hi ha previstes dues obres teatrals. Es tracta de l’espectacle musical Les històries de l’avi Josep (10 d’abril) i Els Brugarol (7 de maig). L’accés al teatre serà amb el 50% de l’aforament i amb les mesures de distanciament o la higiene dels espais.

Pel que fa a la Biblioteca La Ginesta, avui mateix hi ha prevista una sessió de L’hora del conte amb una representació de contes tradicionals catalans a càrrec de Joan de Boer. Serà a les 17.30 h i les places ja estan completes de fa dies. També hi ha programats ja nous tallers i activitats presencials, més enllà dels que s'estan realitzant aquests dies des de casa. Tot plegat, és clar, si l'evolució de la pandèmia no obliga a fer enrere els plans.

Les exposicions i Sant Jordi, ben aviat

A partir del mes vinent està previst obrir una nova exposició a l’Espai Expositiu Lina Font, al Centre Cívic El Roure. Però les sales de mostres que sí que es poden visitar ja són les del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, el qual acull diverses exposicions de pintura i fotografies fins a finals d’abril.

També s’estan acabant de definir les activitats culturals per Sant Jordi. Hi haurà activitats a la Biblioteca La Ginesta (amb inscripció prèvia i aforament limitat) i també a les places de l’Ateneu i de Camilo Riu. Ràdio Begues farà un seguiment en directe de la jornada.

Els plans previstos estan sempre supeditats a les restriccions que el Procicat i l'evolució de la pandèmia puguin determinar en cada moment.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 20:02