Tot a punt per una visita dels Reis de l'Orient especial

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 09:00

La tarda i vespre del 5 de gener, les famílies beguetanes hauran d'esperar a casa que la comitiva de Melcior, Gaspar i Baltasar hi passi pel davant, precedits per una música. Ses Majestats recorreran tots els carrers del municipi perquè cap infant es quedi sense saludar-los.

En aquest any tan estrany, ple de limitacions a la mobilitat i restriccions a les trobades socials, els Reis de l'Orient no faltaran a la seva cita amb els infants de Begues. Això sí, adaptaran la seva arribada als temps de pandèmia que ens ha tocat viure.

Així, per exemple, enguany no caldrà sortir al carrer a veure la comitiva reial. Les famílies beguetanes s'hauran de quedar a casa a esperar que Melcior, Gaspar i Baltasar hi passin pel davant precedits per una música que anunciarà la seva arribada.

Ses Majestats recorreran tots els carrers de Begues perquè cap infant del municipi es quedi sense veure'ls, en un esforç organitzatiu conjunt entre l'entitat Joves pel Nadal, els serveis tècnics de l'Ajuntament i la Policia Local.

Els preparatius per al gran dia

Evidentment, els infants no podran lliurar en mà les cartes amb els seus desitjos, per la qual cosa s'ha ubicat una bústia reial al passeig de l'Església, la qual estarà habilitada just fins al 5 de gener.

A partir d'aquest divendres i fins el mateix moment de l'arribada de Ses Majestats, cada tarda s'emetrà un vídeo a les xarxes socials de l'Ajuntament a través dels quals el seguici reial explicarà als infants de Begues com arriben els Reis Mags fins al poble, com preparen els regals i com aconsegueixen acomplir els seus desitjos.

Darrera actualització: 31.12.2020 | 18:33