Tot és a punt perquè Begues celebri dissabte la festa de la disbauxa

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 09:00

Els actes començaran a les 19 h amb la rua de comparses i carrosses fins al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi, on hi haurà ball i discomòbil fins a la matinada.

Els carrers de Begues es preparen per a rebre dissabte, 22 de febrer, les carrosses, comparses i disfresses del Carnaval. Des de primera hora del vespre i fins ben entrada la matinada, la festa de la disbauxa es viurà a diversos punts del municipi.

Els actes oficials començaran a les 19 h amb la concentració de comparses i carrosses a la plaça de l'Ajuntament, on es llegirà el pregó d'inici de la festa. Poc després començarà la rua i desfilada fins al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi.

El recorregut de la rua serà el següent: Avinguda Torres Vilaró, Major, passeig de l'Església, carrer Ferran Muñoz, la Rambla, carrers Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia.

Cap a les 20 h s'arribarà al pavelló, en el qual es desenvoluparà la desfilada de les comparses davant l'observació i deliberació del jurat. Una hora més tard, aproximadament, es lliuraran els premis i es continuarà amb el ball fins a la mitjanit, quan serà el torn de la discomòbil.

Consulteu les bases del Concurs de disfresses de Begues per a més informació.

Darrera actualització: 18.02.2020 | 20:13