Trobades barri a barri per elaborar el nou Pla d’Igualtat de Begues

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 09:00

La primera de les trobades, que tindran lloc mensualment, es realitzarà el dia 30 a partir de les 19 h a Cal Vidu. Cal confirmar assistència al correu electrònic begues@begues.cat.

L'Ajuntament de Begues ha iniciat una ronda de trobades amb la ciutadania als diversos barris del municipi. La intenció és la de copsar les idees i les aportacions de la població per a iniciar l'elaboració del nou Pla d'Igualtat local.

Les trobades es realitzaran cada darrer divendres de mes en un barri diferent. La primera tindrà lloc el dia 30, a les 19 h, a Cal Vidu. Per assistir-hi cal confirmar assistència a begues@begues.cat indicant nom,cognoms i telèfon.

Dies abans de la trobada s'informarà a les persones inscrites del lloc on es realitzarà. En cas que el nombre d'assistents no sigui l'adequat per mantenir les mesures de seguretat anticovid, s'enviarà un enllaç per realitzar l'acte de forma telemàtica.

Un cop finalitzada aquesta primera fase de trobades, la voluntat de l'Ajuntament és la de crear un grup de treball participatiu estable al qual es puguin portar les principals propostes recollides. D'aquí en sorgirà el nou Pla d'Igualtat que té l'objectiu d'establir mesures transversals que afectin el conjunt de polítiques locals.

Els detalls de les pròximes trobades amb veïns i veïnes es donaran a conèixer a través dels perfils municipals a les xarxes socials.

Darrera actualització: 21.10.2020 | 22:33