Un nou estudi per a Ràdio Begues

Dilluns, 23 de març de 2015 a les 00:00
Aquest dissabte 21 va tenir lloc la inauguració del nou estudi de Ràdio Begues, situat a la planta baixa de Cal Pere Vell. Membres del grup motor de la ràdio van emetre un programa en directe des de les noves instal·lacions.

Ràdio Begues ja disposa d’un estudi situat al centre del poble. L’espai és d’ús exclusiu per a la ràdio i s’ha habilitat per poder acollir tota l’activitat del mitjà.

La Regidoria de Comunicació l’ha equipat amb una taula de mescles específica per a la producció radiofònica que facilita tant l’enregistrament com l’emissió de programes. A més, s’han instal·lat dos ordinadors tant per a les tasques d’edició sonora com per a l’emissió via Internet. Amb tot, l’estudi permet que la ràdio de Begues pugui tenir un espai fix, un pas més per garantir l’estabilitat del mitjà.

Des de les noves instal·lacions, el dia 21 es va fer un programa en directe de presentació de l’estudi en el qual es van convidar diverses persones de l’actualitat beguetana.

En primer lloc, la regidora de Comunicació va respondre algunes de les preguntes que van fer els membres del grup motor de la ràdio sobre la necessitat de dotar el mitjà d’un espai estable per gravar i emetre programes.

El director del cor de caramelles, Carles Martí va parlar sobre el documental ‘Els homes de la primavera’, que es presentarà el dia 27. Gràcies a la possibilitat de fer entrevistes via telefònica, es va poder parlar amb el director del documental, Albert Guasch.

El cantant Kevin Ros, que acaba de treure disc, va visitar el nou estudi i va interpretar un dels temes del nou àlbum. Per últim, Anna Esteve, que forma part del grup beguetà Mercedes, va posar el punt final a un programa marcat per les millores tècniques de què disposa l’espai.

 

\"\"

Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:04