Un Pont d'Art Vigent celebra els 5 anys amb una mostra col·lectiva

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 09:00

L'Espai Expositiu Lina Font del Centre Cívic El Roure acollirà d'abril a maig una exposició amb les obres donades per la quinzena d'artistes que han participat en el programa desenvolupat per l'Ajuntament de Begues i el Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa.

El programa Un Pont d'Art Vigent arriba a la cinquena edició i ho farà amb una exposició col·lectiva amb les obres donades al fons d'art Lina Font per part dels diferents artistes que han exposat al llarg d'aquest lustre en aquest programa, desenvolupat conjuntament entre l'Ajuntament de Begues i el Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa a l'Espai Expositiu Lina Font del Centre Cívic El Roure.

La mostra col·lectiva es podrà admirar entre abril i maig amb peces dels artistes que han participat a les 16 exposicions dins Un Pont d'Art Vigent. Aquests artistes són Pep Mata, Lluïsa Ventura, Lluís Estopiñán, David Ymbernon, Raquel Muñoz, Josep Clopés, Ferran Castellnou, Miquel Muñoz, Patricio Vélez, Mercè Bubarè, Ricard Geladó, Roger Vilà, Joan Ramell, Montse Forns i Jordi Aligué, comissari de les mostres i director de Vallgrassa.

Actualment, però, a l'Espai Expositiu Lina Font es poden veure fins a finals de març els dibuixos de Pep Fajardo sota el títol Papers botànics. Es tracta d'una sèrie d'imatges oníriques amb el pretext d'una realitat tangible: la de les flors i el seu lligam a la terra, acostant a la mateixa iconografia la natura mitjançant una tècnica mixta amb pigments naturals, fibres vegetals i collage sobre paper.

Entre juliol i octubre es podran veure les fotografies de Guillem Vidal sota el títol L'oblit del joc. Les imatges mostren espais de joc abandonats, metàfora de l'oblit de la infantesa. Aquests espais van des de cabanyes infantils efímeres fins a espais organitzats i construïts amb materials duradors. Inserits en plena naturalesa ara són envaïts pel món natural en el lent procés de la seva transformació en ruïnes.

Un Pont d'Art Vigent clourà l'any amb les obres artístiques d'Anna NavarroEsther Sánchez amb una sèrie d'obres que tenen com a eix comú la vida i els seus efectes, així com la seva relació amb la mort.

Darrera actualització: 25.01.2019 | 11:55