Una vintena de joves d'arreu del món participen al camp de treball de la cova de Can Sadurní

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 09:00

Els joves que prenen part en l'Archeology in Garraf realitzaran diverses tasques d'excavació i manteniment dels entorns del jaciment, a més de conèixer i implicar-se en algunes de les activitats culturals de Begues.

Prop d'una trentena de joves d'arreu del món participen en una nova edició de l'Archeology in Garraf, el camp de treball a la cova de Can Sadurní que organitza la Fundació Catalana de l'Esplai i que porta a terme el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l'Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG).

Fins al 28 de juliol, els joves, d'entre 18 a 30 anys, realitzaran treballs d'extracció i excavació a l'entrada i a l'exterior de la cova de Can Sadurní, a més de rentar, classificar o inventariar tot aquell material arqueològic que vagi apareixent durant les prospeccions.

També realitzaran tasques de manteniment dels voltants del jaciment, i participaran en la recuperació d'alguns elements patrimonials de pedra seca dels entorns de la cova. Entre altres tasques d'aprenentatge, els joves experimentaran amb les tècniques de construcció del neolític i elaboraran estris de fang.

Fora de l'àmbit de treball, els joves també participaran en les activitats culturals del municipi. A més, tenen previst organitzar una obra de teatre sobre la mateixa cova de Can Sadurní, a la qual està convidada tota la ciutadania de Begues.

Darrera actualització: 02.07.2018 | 20:29