Una vintena d'estudiants participen en el programa de suport educatiu de Begues

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 09:00

Es tracta d'infants i joves en situació de risc d'exclusió social que es beneficien de les activitats de reforç que promou l'Ajuntament de Begues i imparteixen Càritas i Creu Roja, amb el suport amb el suport dels centres educatius del municipi.

Una vintena d'infants i joves de Begues participen aquest curs escolar en el programa de suport educatiu en el qual treballen conjuntament l'Ajuntament de Begues i les escoles amb Càritas i la Creu Roja.

L'objectiu dels programes és la prevenció del fracàs escolar. La detecció dels infants que hi participen es fa conjuntament entre les escoles i els Serveis Socials municipals. Des dels centres educatius detecten quins infants tenen dificultats d'aprenentatge i des de Serveis Socials es valora quines famílies estan en situació de vulnerabilitat.

Al suport educatiu desenvolupat per Creu Roja amb infants de primària i al projecte Brúixola de Càritas amb Infants de secundària, es treballa amb els infants tant el suport en el seu aprenentatge escolar com en aspectes més lúdics oferint-los activitats de lleure.

En el cas de l'alumnat de primària, el reforç es desenvolupa un dia a la setmana segons els grups d'edat, mentre que en la secundària aquestes tasques es realitzen de dilluns a dijous. Tot aquest reforç es duu a terme, aquest curs, amb les màximes mesures de seguretat per tal d'evitar contagis per covid-19.

Darrera actualització: 05.10.2020 | 19:18