Vacunació de la grip a Begues: del 19 al 30 d'octubre a l'Escorxador

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues ha cedit l'espai municipal al Departament de Salut amb l'objectiu de no col·lapsar el CAP Pou Torre. Per a l'administració de la vacuna antigripal cal demanar cita prèvia al telèfon 933 268 901, a través del web de l'ICS o a la plataforma La meva salut.

Dilluns vinent, 19 d'octubre, començarà a Begues la campanya de vacunació de la grip. Les vacunacions es realitzaran a l'Escorxador, espai cedit per l'Ajuntament de Begues per tal de descongestionar el CAP Pou Torre davant els casos de covid.

Aquest any, precisament per la situació de pandèmia, les autoritats sanitàries recomanen especialment vacunar-se a persones que treballen en l'àmbit de la sanitat, les majors de 60 anys, les que pateixin malalties pulmonars o cardiovasculars, les embarassades i les persones amb obesitat mòrbida, així com convivents amb persones que presentin alguna d'aquestes situacions.

Les vacunacions es realitzaran fins al 30 d'octubre en torns de matí i tarda, segons els dies. Per a fer-ho, caldrà demanar hora al telèfon 933 268 901, a través del web de l'Institut Català de la Salut (ICS) o de la plataforma La meva salut. Un cop confirmada la cita, caldrà adreçar-se a l'Escorxador el dia i hora establerts, duent la targeta sanitària i fent ús de la mascareta.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 16:07