Xerrada informativa sobre el Centre d’Atenció a la Gent Gran

Serà el dijous, 26 d'abril, a les sis de la tarda a l'Escorxador, i servirà per exposar públicament l'estat del projecte, resoldre els dubtes de la ciutadania i recollir opinions per enriquir-lo.

L'Ajuntament de Begues ha organitzat per al 26 d'abril una sessió informativa sobre el futur Centre d'Atenció a la Gent Gran de Begues, el qual està en la fase de disseny de l'edifici. L'acte tindrà lloc a l'Escorxador a partir de les sis de la tarda i comptarà amb la participació del govern i tècnics municipals, així com representants de l'entitat pública d'acció social Sumar, encarregada de la redacció de l'estudi tècnic, funcional i de recursos humans i econòmics del Centre.

El nou equipament s'aixecarà al carrer de Ferran Muñoz (davant el CAP Pou Torre) i tindrà tres plantes que allotjaran un Centre d'Atenció Diürna (planta baixa) i prop d'una trentena d'habitacions (a les plantes superiors) habilitades i personalitzades per a les persones usuàries. L'objectiu és que la gent gran pugui envellir de la mateixa manera que ha viscut, amb la màxima autonomia possible i sense abandonar el seu poble.

El Centre d'Atenció a la Gent Gran busca un model d'atenció centrat en la persona i que, per tant, tingui en compte qüestions com la realització personal; que permeti mantenir el control de la seva pròpia vida a les persones usuàries, i que alhora els garanteixi la protecció i la seguretat necessàries. La xerrada servirà per exposar públicament el projecte, resoldre els possibles dubtes que tingui la ciutadania i recollir l'opinió ciutadana per enriquir el projecte.